Hvem er Calle


Mit navn er Calle Schmidt, jeg er tyskuddannet golfprofessional og jeg er ejer af Arrild Golfklub. Siden 1989 har jeg afholdt ”golfskoler” i afslappede omgivelser her i Arrild Golfklub.

 

Opførelsen af Arrild Golf Club begyndte i 1995. I 1997 var golfklubben færdig og klar til brug af sine medlemmer. Initiativtageren og bygherren var Golf-Pro Calle Schmidt. Toftlund Kommune støttede projektet, da der blev lovet positive påvirkninger til den tilstødende Arrild Ferieby. Calle Schmidt lærte golf at kende som 20-årig i USA, hvor hans slægtninge havde et golfsæt ubenyttede originale Hickory golfkøller. Han havde tid og begyndte sin vej til golf gennem flere instruktører og uddannelsesfaciliteter. Calle blev først berømt for tiden da han i en alder af 33 år importerede de første windsurfing boards fra USA til Europa i 1972 og grundlagde verdens første windsurfing skole på Sild. I 1989 besluttede han sig for, i en alder af 50 år, at arbejde som golfinstruktør og fik den nødvendige licens og havde hurtigt en af de største golfskoler i drift. Allerede dengang var Calle en af fortalere for enhedslængder af golfkøller .
Calle er stadig som ved sin golfstart tro mod sine Hickory golfkøller. I 2018 deltog han i World Hickory Players Championship i Musselburgh, Skotland på den 450 år gamle golfbane.