"BIRDIE"- Event


"BIRDIE" - Eventet er vores "standard" pakkeløsning, hvor vi giver dig og dine medgæster en sjov, lærerig og ikke mindst hyggelig dag på golfbanen. Vi sørger for at have udstyr klar til de deltagere, der ikke har eget golfudstyr.

Vores professionelle golftræner sørger for en relevant undervisning på Driving-Rangen, hvor den første time handler om "udstyret i golfbag´en, grip, opstilling, samt gode tips omkring svingbevægelsen". Efter en lille pause, vil der i den anden time undervises i "de små slag omkring greenen".

Undervisningen varer i denne pakke varer 2 timer og emnerne starter altid med en "gruppe-instruktion", før du og dine medgæster selv "prøver kræfter" med teknikken.

Efter undervisningen vil du og dine gæster inddeles på hold bestående af 3-4 personer, hvor vi sørger for alt praktisk til spillet på banen. Inden I gives fri på banen, vil vores pro give lidt info om gældende regler på golfbanen, samt hvordan I passer på jer selv og hinanden.

Efter 9 hullers spil på banen, vil klubben have en "let anretning" og en øl/vand klar i teltet ved siden af "Driving-Rangen".  Her vil vi modtage scorekort, og afholde en præmieoverrækkelse for dagens vindere mm.

(OBS)  
 
På grund af den nødvendige forberedelse, et "Birdie"-Event kræver, skal vi derfor bede om din første henvendelse herpå, senest 1 måned før afholdelsen.


Eksempel: på ”BIRDIE”-Event:

09.00      Velkommen til Arrild Golfklub

09.15      Undervisning med PGA-træner på "Driving-Range"

10.15      Undervisning med PGA-træner på "Putting-green" / "Chipping-green"

11.15      Pause

11.35      Intro til spillet på Arrild golfbane

12.00      9 hullers spil på golfbanen.

14.15      Frokost i telt ved "Driving-Rangen"

15:00      Præmieoverrækkelse

15:15      Tak for i dag - og på gensyn!


(NB)
 
Deltagere 6 - 12 deltagere 

Individuelle detaljer omkring arrangementet skal aftales med Morten / MS Progolf Events


Overvejer du at spille golf, men har ikke tiden eller tålmodigheden til et langvarigt og ofte besværligt begynderforløb?

Hvis ovenstående passer på dig, så er det her "Danmarks mest attraktive tilbud".
Vi tilbyder det hurtigste forløb, den nemmeste måde samt det billigste begynderkursus
på markedet.

Med andre ord har vi "den helt optimale pakkeløsning", hvor du kan møde op til kurset
om lørdagen og have din spilletilladelse til alverdens golfbaner om søndagen.