"EAGLE" - Event:


"EAGLE" - Eventet er vores udvidede pakkeløsning, hvor vi giver dig og dine medgæster en sjov, lærerig og ikke mindst hyggelig dag på golfbanen. Vi sørger naturligvis for at have udstyr klar til alle deltagere, der ikke har eget golfudstyr, samt en lille "startpakke" til hver enkelt deltager.

Vores professionelle golftræner sørger for en relevant undervisning på Driving-Rangen, hvor den første time handler om "udstyret i golfbag´en, grip, opstilling, samt gode tips omkring svingbevægelsen". Efter en lille pause, vil der i den anden time undervises i "de små slag omkring greenen".  

Undervisningen ved et "Eagle" -Event varer 2 ½ time og emnerne starter altid med en "gruppe-instruktion", før du og dine medgæster selv "prøver kræfter" med teknikken.

Når undervisningen er færdig vil du og dine gæster inddeles på hold bestående af 3-4 personer, hvor vi sørger for scorekort, bolde og tee´s til spillet på banen. Inden i gives fri på banen, vil vores proer give lidt info om reglerne på golfbanen, samt hvordan I passer på jer selv og hinanden. Vores trænere og hjælpere følger dig og dine medgæster ude på banen, hvor vi vil "fastholde spillerens gode teknik", samt give tips til taktikken.

Efter 9 hullers spil på banen, vil klubben have en "let anretning" klar på grillen og en øl/vand klar i teltet ved siden af "Driving-Rangen". Her vil vi modtage alle scorekort, og afholde en præmieoverrækkelse for dagens vindere.

Dagen afrundes med en "Putting-konkurrence" for de deltagere, der ikke vandt på golfbanen.

(OBS)  
 
På grund af den ekstra forberedelse, denne type Eagle-Event kræver, skal vi derfor bede om din første henvendelse herpå, senest 1 måned før afholdelsen.


Eksempel: på ”EAGLE”-Event:

09.00      Velkommen til Arrild Golfklub

09.15      Undervisning med PGA-træner på "Driving-Range"

10.15      Undervisning med PGA-træner på "Putting-green" / "Chipping-green"

11.15      Pause

11.35      Intro til spillet på Arrild golfbane

12.00      9 hullers spil på golfbanen. (PGA træner + hjælpere med på banen)

14.00      Frokost i telt ved "Driving-Rangen"

14:30      Præmieoverrækkelse

14:45      Putting - konkurrence

15:15      Tak for i dag - og på gensyn!

(NB)
 
Deltagere 10-30 deltagere 

Individuelle detaljer omkring arrangementet skal aftales med Morten / MS Progolf Events