Kursets indhold?


BLIV GOLFSPILLER      
HURTIGST - NEMMEST - BILLIGST ...

Hvis ovenstående passer på dig, så er det her Danmarks mest attraktive tilbud . Vi tilbyder det hurtigste forløb, den nemmeste måde samt det billigste begynderkursus på markedet.

Med andre ord har vi den helt optimale pakkeløsning , hvor du kan møde op til kurset om lørdagen og have din spilletilladelse til alverdens golfbaner om søndagen.

HVEM ER VI?

Vi er Arrild Golfklub, (klub nr. 125 ved Dansk Golf Union), og vi ligger i hjertet af Sønderjylland nær byen Toftlund.

Vi har alle de faciliteter der skal til for at tilbyde et optimalt intensiv-kursus for dem, hvor tid er penge og som gerne hurtigst muligt selv vil bestemme og spille de rigtige golfbaner i Danmark og udlandet.

Vi har vores egne erfarne PGA-uddannede golftrænere, vi har golfudstyr, som du/I kan låne gratis til kurset, vi har en hyggelig golfbane, samt gode træningsfaciliteter. Desuden har vi også mange gode muligheder for overnatning, hvis du/I bor længere væk.

HVAD ER MED I KURSET?

Kurserne afholdes i weekender gennem hele sæsonen fra medio april til medio oktober . På kurserne bliver man undervist i sving-teknik, golfregler, spilforståelse samt generel færden på golfbanen . Under hele forløbet vil træneren vurdere og rådgive dig i forhold til din egen udvikling.

Der vil minimum 4 og max 20 deltagere på et kursus, som typisk starter lørdage kl. 09.00 og slutter sidst på eftermiddagen om søndagen. Med i prisen er følgende:

Kursusgebyr/undervisning (ca. 13-15 timer). 

Gratis leje af udstyr og bolde på driving-range.

Let forplejning/frokost både lørdag og søndag.

Frit spil på golfbanen efter undervisningen.

Diverse undervisnings-materialer/startpakke.

DGU Flex-medlemskab i Arrild Golfklub (minimum 1 sæson/indeværende sæson).

Skriftligt tilsendt resumé af kursets undervisning + relevante træningsøvelser efter kurset.

Du kan tilmelde dig et kursus via linket nederst på siden. Har du/I spørgsmål til disse kurser, kan vi nemt kontaktes på følgende telefon eller mail:

 

Telefon: (+45 29 62 84 43)                                         Mail: (msprogolf@gmail.com)